“Quería agradecerte infinitamente por toda tu ayuda. Siento que empecé nuestros encuentros con muchas ganas y expectativas y siento que se superaron las expectativas inmensamente y más! Fue una experiencia muy positiva. Estoy chocha!

La indagación fue muy profesional y también con mucho cariño. Con tu guía sentí que exploré mi niñez y adolescencia para poder descubrir mis mecanismos de supervivencia y traerlos a la consciencia. Fue fascinante las vivencias revividas y nuevos conocimientos sobre mi.

Estoy muy conforme con los descubrimientos que me ayudaste a hacer y hasta me ayudaste a poner en práctica nuevas formas de actuar como alternativa a mis viejos mecanismos.”


“Per mi vas aparèixer en un moment molt especial, i que necessitava exactament tot el què em vas oferir. Estava sobrepassada amb l’arribada del meu primer fill, tant a nivell mental com físicament esgotada. Em vas ajudar a entendre i racionalitzar una mica tots aquells sentiments que m’abrumaven i a agafar força per poder veure les coses amb una mica de perspectiva i la situació que estava vivint. Recordo especialment sortir un dia de la sessió amb la sensació d’estar contenta i feliç de ser dona i el poder que sentia.

Gràcies per tot.”


 

“La Neus m’ha ajudat a pensar, analitzar i revisar diverses facetes de la meva vida, tant passades com actuals. Ha estat i és un espai principalment per reflexionar i per intentar canviar formes de funcionament quotidià que no sempre han estat, ni són les òptimes per assolir un major benestar personal. El qüestionament de dinàmiques i rutines enquistades, d’idees preconcebudes, de formes de funcionar rígides i centrades en un mateix, m’ha permès avançar en la sempre inacabada carrera del creixement personal”.

Acompanyament individual