Tallers, Xerrades i més…

“EL PLAER DE SER DONA”

Vols viure una vida plena de plaer?

Totes les claus imprescindibles per a fer el canvi de mentalitat que necessites.

Sentir plaer és medicina. La vida està plena de plaer de les coses senzilles. Et permets viure-les? T’hi deixes anar? 

Una experiència des del cos que et transformarà

Deixa que la intuició guiï la teva relació amb el plaer quotidià.

Format: Xerrada Cercle i Taller


VIURE EL PUERPERI

Entendre el sentit profund d’aquesta etapa vital i quines són les oportunitats de creixement que tenim amb ella. Els canvis profunds i transformació que vivim com a dones, el pas de parella a família, els canvis en la vivència de la nostra sexualitat, la díada… Integra les claus per a un puerperi saludable.

Et pot ajudar si vols preparar-te pel puerperi o en cas que estiguis vivint aquesta etapa.

Format: Xerrada


LA RELACIÓ AMB LA PRÒPIA MARE EN EL PUERPERI

El nostre puerperi és una lupa d’augment a com estan funcionant les relacions a la nostra vida, adonar-nos de tot allò que ens genera malestar i a l’hora una oportunitat per fer canvis i sanar ferides. En aquesta xerrada veure com mirar amb amor i compassió aquestes ferides i com aproximar-nos a sanar.

En el taller hi ha proposta d’exercicis pràctics per posar llavors en el camí de sanació.

Format: Xerrada o Taller


PUERPERI: QUÈ PASSA AMB LA RELACIÓ DE PARELLA

Neix una criatura i tot es canvi i transformació. Nosaltres ja no som les mateixes, la nostra relació de parella està en moviment, el que ens funcionava ja no funciona. Un taller per reconnectar en parella. On cada membre de la parella troba el seu rol, funció, sentit i oportunitats de creixement en aquesta etapa.

Format: Xerrada o Taller


“ADAPTACIÓ ESCOLAR”. PRIMERS VINCLES FORA DE CASA.

Què passa quan hem de deixar el nostre fill o filla amb noves figures referents? En què els podem ajudar? Com construïm una relació sana? Veurem quines són les necessitats de l’infant i com acompanyar la construcció dels nous vincles i totes les situacions que es donen en aquesta etapa.

Parlarem de quines són les necessitats els infants i de com aportar tots els ingredients necessaris per a fer el millor acompanyament segons la maduresa de cada infant.

Format: Xerrada


VISIÓ INTUITIVA I INTUCIÓ AMPLIADA

Taller per connectar amb la teva intuició i comprendre quin és el seu llenguatge. Ens han ensenyat que els nostres cinc sentits capten la informació que necessitem. En aquest taller veurem quins són éls llenguatges a través dels que s’expressa la intuició en tu per tal que puguis reconeixe’ls i confiar-hi.

Format: Taller / Possibilitat de fer sessions individuals.


Si t’interessa algun dels tallers o xerrades contacta amb mi i l’organitzem presencial o online.