Plouen pètals d’ametller

Ametller - Lluna de LLum

Una manta de núvols cobreix el cel matiner. Núvols espessos de llum freda d’hivern. Núvols plens d’una pluja sana que ja necessitem. Aigua. Aigua que ens asserena i neteja per dins. Miro per la finestra esperant l’instant en què comenci a ploure. Desitjant sortir descalça i nua de totes les vestimentes a que em purifiqui l’aigua. Que m’amari per tot. Sentint cada carícia, cada regalim, i com la frescor em cala per dins i em desvesteix fins ser una amb la pluja, amb els núvols, amb el cel, amb aquest hivern que ja deixa intuir les primeres tardes allargades. Ja em puc imaginar: cabells xops, el cos fresc, els peus a terra, les mans al cel, la mirada a l’infinit i el cor ple de gratitud per aquest bany improvisat, matiner, hivernal, ancestral i purificant.

Pluja fina que cau fins a l’ànima. Aigua dolça que beneeix la vida. Ja plouen pètals d’ametller. L’hivern deixa entreveure les primeres clarianes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s