Viure

IMG_0076

Viure sense saber el dia que és. Envoltada de natura. Acaronada pel so salvatge de la vida. Enlluernada per la bellesa infinita del planeta. Il·luminada pels astres que orquestren vida.

Viure sense pensar si tinc o no tinc. Si vull o no vull. Si faig o no faig. Viure a cada instant sentint què flueix en mi. Lliure. Sense cadenes. Amb l’única vocació de servir la meva felicitat, que no és res més que irradiar-la per transmetre-la als altres.

Viure per sentir-me dona, amant i mare infinita. Sense fronteres. Per ser i fondre’m en un amb els que estimo.

Com em fonc amb cada onada que s’acosta i m’acarona. Com em sedueix el vent que em despentina salvatge. Com em nodreix el sol i la seva calidesa hivernal. Com em captiva l’aigua palpitant de la platja més transparent. Com em remou l’escuma blanca al trencar les onades sobre els peus glaçats i joiosos de sentir aigua, vida.

Viure i sanar, sanar i sanar… Fins a sentir-me poderosa i única. Fins que ja em senti part del paisatge.

Un pensament sobre “Viure

  1. marga carreras diu:

    Felicitats Neus, ja has donat el primer pas i tens al teu blog.
    VIURE és una paraula tan profunda, i espero que a través d’aquest blog puguis viure i compartir moltes experiències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s